Εξωδικαστικά θα προσπαθήσουν να λύσουν το θέμα της καταγγελίας για ξυλοδαρμό η 70χρονη μητέρα και ο 48χρονος γιος της από τον Αλμυρό.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδίκαση του αυτοφώρου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, οι δύο ήρθαν σε συμφωνία να ακολουθήσουν την οδό της ποινικής διαμεσολάβησης, με την 70χρονη να συμφωνεί στο αίτημα του γιου της. Το αυτόφωρο αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 24 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 70χρονη είχε καταθέσει καταγγελία κατά του γιου της για ξυλοδαρμό, με εξέταση αρμοδίου γιατρού να δείχνει, ότι το σώμα της είχε γεμίσει με μώλωπες αφού την γρονθοκόπησε ο 48χρονος.

Μάλιστα στην καταγγελία η 70χρονη ανέφερε πως ο γιος της αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ τα περιστατικά βίας απέναντι της δεν είναι μεμονωμένα. Σύμφωνα με την ίδια, ο 48χρονος εδώ και χρόνια την κακομεταχειρίζεται, όταν χάνει τον έλεγχο από το αλκοόλ.

Ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό περιορισμούς μέχρι την εκ νέου εκδίκαση του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, του απαγορεύεται να επιστρέψει στο σπίτι που συγκατοικούν με την μητέρα του, αλλά και να την πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Προηγούμενο άρθροΠροβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ Μαδρίτης (2-0 την Τσέλσι) και Μίλαν (1-0 τη Νάπολι)
Επόμενο άρθροΜεγάλη Πέμπτη: Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη