Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει «ποιος πήγε να δωροδοκήσει τον Τζανερίκο», έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννη Οικονόμου, καλώντας τον να «αφήσει, έστω για λίγο, τις θεωρίες συνωμοσίας στην άκρη».

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως «η κυβέρνησή μας δεν παζαρεύει με κανέναν την ηθική και πολιτική αρχή της, ότι εγκληματικές οργανώσεις και καταδικασμένοι για συμμετοχή σε αυτές δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές».

«Αφήστε στην άκρη τις θεωρίες συνωμοσίας»

Και τόνισε πως «όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός πραγματικότητας», προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ας αφήσει ο κ. Τσίπρας, έστω για λίγο, τις θεωρίες συνωμοσίας στην άκρη».

Σημειώνοντας πως θεωρίες τέτοιου είδους «δεν συνάδουν και με το πνεύμα των αγίων ημερών και με τις προσδοκίες της κοινωνίας», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «εξάλλου, η Κέρκυρα, στην οποία επέλεξε να περάσει το Πάσχα (σ.σ. ο κ. Τσίπρας), προσφέρεται για ένα χαρούμενο, λαμπερό και καθόλου ‘μαύρο’ Πάσχα, παρά τα όσα διαλαλεί».

«Του το ευχόμαστε», κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου στη δήλωσή του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στην Κεφαλλονιά, αναφέρθηκε στις καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερίκου, καλώντας τον πρωθυπουργό να δώσει άμεσα απαντήσεις:

«Λέει ο επικεφαλής του Α’ τμήματος του Αρείου Πάγου ότι ο κύριος Γεραπετρίτης και ότι ακόμη ένας ανώτερος κυβερνητικός παράγοντας επιχείρησαν να τον δωροδοκήσουν. Οφείλει να απαντήσει ο Μητσοτάκης. Ποιος είναι αυτός ο ανώτερος κυβερνητικός παράγοντας που επιχείρησε να δωροδοκήσει δικαστή; Ποιος είναι αυτός;».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαι τη Μεγάλη Παρασκευή δωρεάν rapid tests για τον κορωνο’ι’ό στο Βόλο
Επόμενο άρθροΣτο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης – Η ανάρτηση στο Instagram