Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 20:59

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στο ΣΕΦ ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπασκόνια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του «μαραθωνίου» της Euroleague.

Oι Πειραιώτες απέναντι στους Βάσκους αναζητούν τη νίκη, που θα τους χαρίσει την πρώτη θέση της κατάταξης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ (21:05).

Ο Ολυμπιακός πήγε στο παιχνίδι αυτό με πολύ καλή ψυχολογία, καθώς οι Πειραιώτες «έδεσαν» τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Τόμας Ουόκαπ με διετές και τετραετές συμβόλαιο αντίστοιχα, διατηρώντας δύο σημαντικά κομμάτια του κορμιού τους και τα επόμενα χρόνια.

Η Μπασκόνια από την άλλη πλευρά ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει… τελικό. Η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια ισοβαθμεί στην 8η θέση με την Ζαλγκίρις και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του Κάουνας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στη Γερμανία.

Τα δεκάλεπτα:


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 20:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται οι στεγνωτήρες χεριών – Το «ένοχο» μυστικό αποκαλύπτεται στο TikTok
Επόμενο άρθροΔΝΤ: Πόσο επιβαρύνθηκαν Ελλάδα και ΕΕ από το ενεργειακό κόστος