Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, όπως έκανε γνωστό η κόρη του με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Ο ηθοποιός που βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με την Κάμερον Ντίαζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με την ανάρτηση της κόρης του ο ίδιος φαίνεται να έχει ανακτήσει την επικοινωνία με το περιβάλλον του, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε τον Τζέιμι Φοξ στο νοσοκομείο.

Η κόρη του έκανε λόγο για ιατρική επιπλοκή: «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης.

Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Σύμφωνα με το TMZ η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο σοβαρή που συγγενείς του έσπευσαν στο νοσοκομείο για να βρίσκονται δίπλα του. «Τώρα επικοινωνεί» ανέφερε πηγή που επικαλείται το TMZ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιακομιδή 29χρονου από την Σκόπελο στον Βόλο
Επόμενο άρθροΣτον Βόλο αύριο ο Κυριάκος Βελόπουλος