Στον Βόλο βρίσκεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» μετά από περιοδεία του σε λαϊκή αγορά της πόλης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή τις επερχόμενες εθνικές αλλά και δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Βελόπουλος ξεκαθάρισε πως η «Ελληνική Λύση» δεν θα συμμετάσχει σε καμία συζήτηση συγκυβέρνησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα σηκώσω καν το τηλέφωνο» εάν ο κ. Μητσοτάκης του απευθυνθεί μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Βελόπουλος κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία ως «κυβέρνηση υπηρέτησης των ξένων συμφερόντων και των πλουσίων, που λέει ψέματα στον ελληνικό λαό», τονίζοντας πως ενδιαφέρεται για τα μάρκετ και τους μεγάλους εμπόρους και όχι για τους μικρούς και τοπικούς πωλητές. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια του ρεύματος παγκοσμίως με αυξήσεις 120% στα εμπορικά καταστήματα και περίπου 80% στις κατοικίες.

O κ. Βελόπουλος τόνισε πως η «Ελληνική Λύση» είναι κόμμα της επαρχίας και όχι της Αθήνας, υποστηρίζοντας πως για την Αθήνα η επαρχία είναι «μια διαφορετική Ελλάδα». Βασικός κορμός του προγράμματος της «Ελληνικής Λύσης» σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο είναι ο πρωτογενής τομέας και οι έλληνες παραγωγοί.

Στο ενδεχόμενο ντιμπέιτ με άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Βελόπουλος τους παρότρυνε να το πραγματοποιήσουν δίπλα στον «απλό κόσμο», στις λαϊκές αγορές.

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος στάθηκε και στις δημοτικές εκλογές και την τοπική αυτοδιοίκηση, ξεκαθαρίζοντας πως η «Ελληνική Λύση» δεν θα υποστηρίξει κανέναν υποψήφιο. Στόχος του κ. Βελόπολου είναι ο κόσμος να «απαγκιστρωθεί από τα κόμματα», όταν επιλέγει τον Δήμαρχο και τους τοπικούς εκπροσώπους της περιοχής του.

Για την επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, ο κ. Βελόπουλος ενημέρωσε πως θα πραγματοποιηθεί, όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

Προηγούμενο άρθροΣκοτώθηκε σε τροχαίο η πρώην εστεμμένη
Επόμενο άρθροΔυο……λαγουδάκια σε Πασχαλινό Θεατρικό Παιχνίδι στο OLD CITY του Βόλου