Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023, 22:31

Στην Αργεντινή θα διεξαχθεί τελικά η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20, όπως ανακοίνωσε η FIFA, μετά την απόφασή της να αφαιρέσει το ποδοσφαιρικό τουρνουά από την Ινδονησία.

Η χώρα της Νότιας Αμερικής είχε καταθέσει υποψηφιότητα να αναλάβει το Μουντιάλ κάτω των 20 ετών, αφότου η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε τη διοργάνωση από την Ινδονησία, και επιτροπή της FIFA επιθεώρησε την προηγούμενη εβδομάδα τις εγκαταστάσεις στην Αργεντινή.

Μετά την εξέλιξη αυτή, άνοιξε ο δρόμος για την ανάθεση του τουρνουά στην Αργεντινή, την οποία επικύρωσε το συμβούλιο της FIFA.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 θα διεξαχθεί το διάστημα 20 Μαΐου-11 Ιουνίου 2023 και θα περιλαμβάνει έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με την Αργεντινή να παίρνει τη θέση της Ινδονησίας. Η Αργεντινή έχει κατακτήσει έξι φορές το τρόπαιο στη διοργάνωση, την οποία φιλοξένησε επίσης το 2001.

Μετά την επιβεβαίωση ότι η Αργεντινή θα είναι η «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης, η κλήρωση για το Μουντιάλ κάτω των 20 ετών θα λάβει χώρα την προσεχή Παρασκευή (21/4) στην έδρα της FIFA, στη Ζυρίχη.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023, 22:33

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο41χρονη πέθανε στο δρόμο για το νοσοκομείο – Έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο
Επόμενο άρθροNetflix: Με… ψαλίδι σε τιμές και προσθήκη διαφημίσων θα κερδίσει νέους συνδρομητές;