Για τις επερχόμενες εκλογές και την επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στον Βόλο την Μεγάλη Παρασκευή μίλησε στο Ράδιο Βέρα ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με την «Ελληνική Λύση», κ. Άγγελος Αγραφιώτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγραφιώτης υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους με τους υπόλοιπους υποψηφίους, αλλά και τον πρόεδρο του κόμματος, στη λαϊκή αγορά στην οδό Δημάρχου Γεωργιάδου, ο κόσμος εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την ακρίβεια και γενικά την οικονομική πολιτική της χώρας. Για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με τον κ. Αγραφιώτη στόχος της «Ελληνικής Λύσης» είναι να κυβερνήσει, να αυξήσει τους βουλευτές της και να συνεχίσει στη Βουλή «να τα λέει όπως είναι με προτάσεις και καταγγελίες».

Η «Ελληνική Λύση» σύμφωνα με τον κ. Αγραφιώτη απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, ζητώντας την εμπιστοσύνη του κόσμου «για μια τετραετία». O κ. Αγραφιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τον κοροϊδεύουν, να βγάλει τα κομματικά γυαλιά και να ψηφίσει για την οικογένειά του».

Στόχος της «Ελληνικής Λύσης» σύμφωνα με τον κ. Αγραφιώτη είναι η υποστήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, της αγροτική παραγωγή και της αλιείας.

Ο κ. Αγραφιώτης επίσης στάθηκε στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ξεκαθαρίζοντας πως η «Ελληνική Λύση» δεν θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο στην τοπική αυτοδιοίκηση, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να διαλέξει μόνος του «τον καλύτερο δημότη της πόλης».

Προηγούμενο άρθροΌταν μπήκα στη Βουλή, είπα θα προσπαθήσω να το διορθώσω αυτό
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος από Βελεστίνο: Κυβερνητικά έργα και παρεμβάσεις για τις υποδομές, τους αγρότες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για το Δήμο Ρήγα Φεραίου