Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο άντρες αλβανικής καταγωγής 23 και 20 χρονών αντίστοιχα, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από τις αρχές της Σκιάθου την Μεγάλη Πέμπτη, όταν στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο δεν είχαν κάποια σχέση μεταξύ τους, αλλά πρόκειται για διαφορετικά περιστατικά.

Μετά την απολογία τους την Δευτέρα του Πάσχα, οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, υποχρεωτικής παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους δύο φορές τον μήνα, ενώ στην περίπτωση του 23χρονου επιβλήθηκε η καταβολή εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ. Έχει οριστεί για αμφότερους ρητή δικάσιμος για την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν μετά από έλεγχο της αστυνομίας ποσότητα κοκαΐνης βάρους 49,8 γρ. περίπου, και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους περίπου 2 γρ., καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.

Όσον αφορά τον 20χρονο, στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους περίπου 318,8 γρ., όπως και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος καπνού και ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γρ. περίπου.

Προηγούμενο άρθρο19 Απριλίου: Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης
Επόμενο άρθροΣτο ξενοδοχείο της ΑΕΚ οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, κράτησαν ξύπνιους τους παίκτες της Ένωσης!