Τηλεφωνικά έμαθε για τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας του κόμματος,Βασίλης Μίγας, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στα social media είχε κάνει μία χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη και τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό. Παράλληλα θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε πως όσα έγραψε ήταν «πάνω στη ρήμη του λόγου».

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μίγας μιλώντας στον Alpha τόνισε πως δεν ήξερε για τη διαγραφή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «κάτι μου είπαν για την ανάρτηση, αλλά δεν μου διευκρίνισαν ότι με διέγραψαν». Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο εάν κατέβασε την ανάρτησή του εκείνος απάντησε: «Ποια ανάρτηση; εγώ έκανα αναπαραγωγή από το Twitter. Κάτι έγραφε στο Twitter σχετικά με ένα δημοσίευμα της Espresso και αυτό ανέβασα. Έλεγε ότι η καταγγέλουσα ήταν φίλη του Γεωργούλη και μετά έγινε φίλη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που έγραφε προχθές η Espresso και το Twitter». Όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της ανάρτησης είπε: «ε, εντάξει πάνω στη ρήμη του λόγου τα έγραψα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του».

Νωρίτερα, οργισμένη ανακοίνωση είχε εκδώσει το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι, μετά την χυδαία λογική της ανάρτησης της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας, αναπαρήγαγε χυδαίες υπόνοιες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΠέμπτη 20 Απριλίου 2023: Κλήρωση του Τζόκερ
Επόμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Παρασκευή στη Μαγνησία για τον κορωνο’ι’ό