Προκαταρκτική εξέταση ζήτησε η προϊστάμενη Εισαγγελέας Βόλου για το θανατηφόρο ατύχημα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον περιφερειακό του Βόλου, όταν 33χρονος οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε από πίσω δίκυκλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου Χρήστου Περδικούλη.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες παρέμεινε αμίλητος, με την Εισαγγελέα να ζητάει προκαταρκτική εξέταση, με σκοπό να διερευνηθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης με πρόκληση θανάτου. Η εξέταση θα δείξει επίσης εάν θα ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Κατά την προκαταρκτική θα εξεταστούν καταθέσεις μαρτύρων που βρίσκονταν στον χώρο του δυστυχήματος, η έκθεση του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου, όπως επίσης και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 33χρονου για το ενδεχόμενο μέθης.

Ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος και με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής θα κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο άτυχος 50χρονος, που αφήνει πίσω οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, έπεσε με δύναμη στον δρόμο του περιφερειακού Βόλου, όταν στο ύψος του κόμβου προς Άλλη Μεριά ο 33χρονος οδηγός τον χτύπησε με ταχύτητα από πίσω και αριστερά. Φέρεται ότι ανατράπηκε και το όχημα του 33χρονου.

Ο Χρήστος Περδικούλης εργαζόταν για χρόνια ως ηλεκτροσυγκολλητής στην ΜΕΤΚΑ, με τους ανθρώπους γύρω του να κάνουν λόγο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Δαμασκηνού και Βαρβάρας.

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος στην Ουκρανία: Διαβουλεύσεις της ΕΕ με πέντε κράτη-μέλη για τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων
Επόμενο άρθροΒόλος: Δίωξη για ληστεία αντιμετωπίζουν οι 24χρονοι που απείλησαν υπάλληλο με μαχαίρι