Στο Ράδιο Βέρα μίλησε για τις προσεχείς εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Ο κ. Τσιμπανάκος αναφερόμενος στην καταγγελία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Χρονοπούλου κατά του Αλέξη Γεωργούλη εξέφρασε την επιθυμία του να μην γίνει το περιστατικό πολιτικό γεγονός, καθώς όλα «περνάνε σε δεύτερη μοίρα, όταν αντιμετωπίζουμε βία και καταπίεση».

Στόχος του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον κ. Τσιμπανάκο είναι να πείσει τον κόσμο ότι στην ελληνική πολιτική σκηνή «δεν είμαστε όλοι ίδιοι». Ο κ. Τσιμπανάκος αναγνωρίζει την απελπισία και την οργή του κόσμου, στοιχεία που πολλές φορές τον οδηγούν «σε ακραίες εκλογικές επιλογές ή αποχή».

Ο κ. Τσιμπανάκος ξεκαθάρισε πως ρόλος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση να δώσει «το φιλί της ζωής» στους πολιτικούς αρχηγούς που επιδιώκουν να κυβερνήσουν, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει την «ευχάριστη έκπληξη των εκλογών», θέτοντας της βάσης «για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού».

Ειδικά για τη Μαγνησία, ο κ. Τσιμπανάκος ανέφερε πως θα αγωνιστεί για να επαναφέρει το επίπεδο της περιοχής με έργα στις εποχές διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Προηγούμενο άρθροΤρένα: Απεργία των σιδηροδρομικών στη Γερμανία
Επόμενο άρθροΕξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών με εμπλεκόμενους αστυνομικούς και στη Θεσσαλία