Στο Ράδιο Βέρα μίλησε για τις προσεχείς εκλογές, αλλά και το περιστατικό καταγγελίας κατά του Αλέξη Γεωργούλη η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με την Νέα Δημοκρατία, κ. Έφη Αντωνίου.

Στην Ζαγορά βρέθηκε προχθές η κ. Αντωνίου, όπου συναντήθηκε με τις τοπικές δημοτικές αρχές. Θέμα συζήτησης αποτέλεσαν διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα για την περιοχή, όπως το πρόγραμμα  δικτύου Natura 2000, διατάγματα για χρήση σύγχρονων υλικών, όπως επίσης και το ζήτημα οικοδόμησης σε οικόπεδα άνω των 4 στρεμμάτων, για το οποίο η κ. Αντωνίου δηλώνει αισιόδοξη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια το θέμα είναι σε εξέλιξη και με τις κατάλληλες νομικές ρυθμίσεις θα προχωρήσει μετά τις εκλογές.

Τώρα όσον αφορά τις εκλογές, η κ. Αντωνίου εξήγησε πως λαμβάνει συνεχώς θετικά μηνύματα από τον κόσμο, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια «νιώθουν ασφάλεια και σταθερότητα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχοντας αντιληφθεί ότι η ανάπτυξη είναι εφικτή και έχει ξεκινήσει».

Όπως τονίζει η κ. Αντωνίου, «η ΝΔ δεν είναι μια απρόσωπη οργάνωση, απαρτίζεται από κόσμο που βρίσκεται μέσα στην κοινωνία», για αυτό το κυβερνητικό πρόγραμμα των τελευταίων ετών περιλάμβανε σύμφωνα με την ίδια «αυξήσεις σε συντάξεις, 50 μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, αύξηση 20% στον κατώτατο μισθό, 300.000 νέες θέσεις εργασίας κλπ».

Στο ζήτημα του Αλέξη Γεωργούλη, η κ. Αντωνίου δήλωσε «σοκαρισμένη», χαρακτηρίζοντας ως «θλιβερό» το γεγονός ότι εκπροσωπείται η χώρα στην Ευρώπη από «ανθρώπους με τέτοιες καταγγελίες».

Τέλος αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo, τονίζοντας πως ήρθε στην Ελλάδα στην περίοδο διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «οι γυναίκες ένιωσαν ότι η πολιτεία μπορούσε να τις προστατέψει».

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Ολόκληρο το πόρισμα για την τραγωδία
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού στο κέντρο του Βόλου – Δείτε που