Την πρώτη προεκλογική της συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 8 το βράδυ στο café Yachting Club (κτίριο ΟΛΒ) η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή.

Όπως εξήγησε στο Ράδιο Βέρα, η κ. Μακρή έχει στόχο να επισκεφθεί όλη την περιφέρεια, παρά σφιχτού προγράμματός και των κυβερνητικών υποχρεώσεων της.

Η κ. Μακρή έκανε λόγο για σημαντική πρόοδο σε ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, όπως τις αποζημιώσεις των παραγωγών, τονίζοντας πως υπάρχει ανάγκη εκσυγχρονισμού.

Όσον αφορά τις εκλογές η κ. Μακρή δήλωσε πως στη Νέα Δημοκρατία επιδιώκουν πείσουν τον λαό «χωρίς έπαρση και αλαζονεία, με πίστη στο πρόγραμμα μας να μας δώσει προβάδισμα στις πρώτες και αυτοδυναμία στις δεύτερες».

Για τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, η κ. Μακρή ανέφερε πως «υποστηρίζουν με γνώση όχι αμάσητα, καταθέτουν τους προβληματισμούς τους, αλλά αναγνωρίζουν και την βοήθεια που έλαβαν αλλά και τα άλματα που πραγματοποιήθηκαν».

Για την Μαγνησία συγκεκριμένα, η κ. Μακρή ξεκαθάρισε πως στο πακέτο παροχών της κυβέρνησης δεν εξαιρεθεί ο Βόλος, ενώ τόνισε πως συνεχώς τρέχουν οι εξελίξεις στα ζητήματα μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως και στο θέμα του Δικαστικού Μεγάρου. Επίσης εκδήλωσε την επιθυμία έργων στις υποδομές σχολείων και νοσοκομείων, παροτρύνοντας τον κόσμο «να ψηφίσει πολιτικούς εκπροσώπους που κυνηγούν τις αλλαγές».

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή 61χρονη από την Σκιάθο
Επόμενο άρθροΟ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για την επέτειο της 21 ης Απριλίου