Ένα περιστατικό που δείχνει ότι, ορισμένοι από λάθος ζουν ανάμεσά μας ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στη ζούγκλα, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 56χρονος μοτοσικλετιστής έδειρε άγρια κι έστειλε στο νοσοκομείο έναν 26χρονο επειδή τον…… προσπέρασε με το αυτοκίνητό του!!!

Οι δυο άνδρες λογοφέρανε μετά την προσπέραση.

Ο 26χρονος συνέχισε την πορεία με το αυτοκίνητό του, αλλά ο 56χρονος, έγινε έξω…..”φτερνών”, ακολουθώντας τον 26χρονο μέχρι το σπίτι του, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Μόλις ο 26χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητό του, ο 56χρονος κατέβηκε από τη μηχανή του, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Ο πατέρας του νεαρού που ήταν στο σπίτι της οικογένειας άκουσε την φασαρία βγήκε έξω και είδε τον γιο του να δέχεται επίθεση. Αμέσως πιάστηκε κι αυτός στα χέρια με τον 56χρονο μοτοσικλετιστή.

Πατέρας και γιος έκαναν μήνυση στον 56χρονο για σωματική βλάβη. Μήνυση για σωματική βλάβη υπέβαλε κι ο 56χρονος στον πατέρα του νεαρού. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 26χρονος εισήχθη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχοντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας: Ντροπή για την παράταξη του κ. Μπέου!!!
Επόμενο άρθροΠέθανε γνωστός αθλητικογράφος