Απίστευτο περιστατικό πραγματοποιήθηκε σε χωριό του Πηλίου, όταν δύο άντρες ήρθαν στα χέρια μετά από λογομαχία για έναν κάδο σκουπιδιών που δεν ήθελαν μπροστά στα σπίτια τους. Μάλιστα ο ένας έφτασε σε σημείο να δαγκώσει τον γείτονά του στο χέρι και την μύτη, κόβοντάς του κομμάτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2020, ενώ δικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με την δίκη να διακόπτεται για τις 8 Ιουνίου, καθώς δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς δάγκωσε το χέρι και την μύτη του γείτονά του ενώ του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά.

Οι δύο γείτονες σε εξοχικά συγκροτήματος κατοικιών, παραλιακού χωριού του Πηλίου, μαλώναν συχνά για την θέση του κάδου, ο οποίος “πηγαινοερχόταν” μπροστά από τα δύο σπίτια.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου υποστηρίζει πως εκείνος δέχθηκε πρώτος επίθεση, προσκομίζοντας στην έδρα οπτικοακουστικό υλικό, που δείχνει πως ο μηνυτής επιτέθηκε πρώτος και έριξε στο έδαφος τον 45χρονο. Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν είχε άλλον τρόπο να αμυνθεί και να τον διώξει από πάνω του, παρά να τον δαγκώσει.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης σε περιοχές της Ν. Αγχιάλου
Επόμενο άρθροΤο Γυμνάσιο – Λ.Τ Ευξεινούπολης επισκέφτηκε την Πάτρα και την Αρχαία Ολυμπία