Τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Ιγνάτιος ευχήθηκε στον κ. Μαραβέγια καλό προεκλογικό αγώνα και καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής συνεχάρη τον Μητροπολίτη για το σπουδαίο κοινωνικό έργο της τοπικής εκκλησίας και επαναβεβαίωσε τη στήριξη και συμπαράστασή του, με σκοπό την ανακούφιση των πλέον ευάλωτων συμπολιτών.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο για τις θερμές ευχές του στην τελική ευθεία προς την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου. Η συνάντηση μαζί του μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τον αγώνα μου, ώστε η Νέα Δημοκρατία να λάβει από τον λαό ισχυρή εντολή και να κάνει πράξη το σχέδιό της για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε, την Ελλάδα που αξίζει στη νέα γενιά», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας.

Προηγούμενο άρθροΔιενέργεια εξετάσεων χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης ΕΔΧ (ΤΑΞΙ)
Επόμενο άρθροΟΟΣΑ: Ο μέσος πραγματικός μισθός μειώθηκε κατά 7,4% λόγω πληθωρισμού το 2022