Για τις προσεχείς εκλογές και την υποψήφιότητα της στη Μαγνησία με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μίλησε στο Ράδιο Βέρα η κ. Βίκυ Τσεκούρα.

Για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, η κ. Τσεκούρα τόνισε πως “θέλουμε τη συνεργασία”, αλλά ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να γίνει σε σωστές βάσεις και “με ανθρώπους που δεν έχουν πληγώσει την κοινωνία”.

Η κ. Τσεκούρα υποστήριξε πως “αναγνωρίζουμε τα λάθη μας”, αλλά ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ “δεν θα πληρώσει τα λάθη άλλων”.

Όσον αφορά τις προσεχείς εκλογές η κ. Τσεκούρα τόνισε πως μπορεί ο κόσμος να μνημονεύει τις εποχές του παρελθόντος, αλλά θα πρέπει να δοθεί υποστήριξη στον πρόεδρο του κόμματος, κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια “έχει δικαίωμα στην ευκαιρία”.

Για τους δικούς της στόχους στον τομέα της Μαγνησίας, η κ. Τσεκούρα τόνισε πως επιθυμεί να εστιάσει σε καθημερινούς τομείς αλλά και τον πολιτισμό, με το σχέδιο της να περιλαμβάνει στοιχεία όπως το πέρασμα νομοσχεδίων για την προστασία των εργαζομένων, την υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων των χωριών του Πηλίου με επιχορηγήσεις για έργα και την βελτίωση του οδικού δικτύου του Πηλίου για την υποστήριξη του τουρισμού.

Σύμφωνα με την κ. Τσεκούρα, στόχος είναι οι τουρίστες που έρχονται στο λιμάνι του Βόλου, να μένουν στην πόλη και να μην φεύγουν για άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Προηγούμενο άρθροΑχιλλέας Μπέος για τελικό: «Αν έρθουν… 401 κλείνω τα φώτα και δεν γίνεται τελικός!»
Επόμενο άρθροΟ διευθυντής του 29ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου εκφράζει ευχαριστίες στον Αχιλλέα Μπέο για τις παρεμβάσεις του