Συσπείρωση δυνάμεων και συμπαγή ενότητα στο δρόμο προς τις κάλπες εισέπραξε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή από τις συναντήσεις της με κατοίκους της Βρύναινας, της Σούρπης, της Αγίας Τριάδας και της Αμαλιάπολης, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου.
Τα μηνύματα που στέλνουν οι φίλες και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και από τη Μαγνησία είναι ενδεικτικά της πλήρους συστράτευσης των ψηφοφόρων και βασίζονται στην καθολική στήριξη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα πεπραγμένα της πρώτης τετραετίας και το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα και στην σχέση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο και το έργο της Υφυπουργού Παιδείας.
Κοινό, δυναμικό, με ουσιαστική παρουσία, με ώριμη και καθοριστική συμμετοχή σε γόνιμο διάλογο και με ρεαλιστική και εποικοδομητική τοποθέτηση στα τοπικά θέματα και την αντιμετώπισή τους, οι πολίτες της Μαγνησίας επισημαίνουν την αναγκαιότητα πολιτικής σταθερότητας και συσπειρώνονται γύρω από την Υφυπουργό Παιδείας και υποψήφια βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή αναδεικνύοντας την υποψηφιότητά της και την επανεκλογή της στο ισχυρό πλεονέκτημα της εκλογικής της περιφέρειας.
Η κα Μακρή ”αφουγκράζεται τα μηνύματα” που στέλνει το σώμα των ψηφοφόρων από τις προγραμματισμένες συναντήσεις της σε όλη τη Μαγνησία, απευθύνεται προσωπικά στις φίλες και τους φίλους και κερδίζει νέους υποστηρικτές στο δύσκολο στίβο της πολιτικής αναμέτρησης. Με τον ίδιο ταχύ ρυθμό και αυξανόμενο παλμό η Υφυπουργός Παιδείας οδεύει μαζί με τους κατοίκους της Μαγνησίας προς την δικαίωση των κόπων της και την αναγνώριση των προσπαθειών της, που εκείνοι με την ψήφο τους θα εκφράσουν την 21η Μαΐου.
Προηγούμενο άρθροΔιακοπή νερού το Σάββατο στο Βόλο
Επόμενο άρθροΟι «σίγουροι» και οι «εκπλήξεις» στα ψηφοδέλτια επικρατείας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Οι σκέψεις Ανδρουλάκη