Κρατείται μέχρι την αυριανή εκδίκαση του αυτοφώρου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, 28χρονη Βολιώτισσα, η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της 54χρονης μητέρα της.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη στο σπίτι που διαμένουν μητέρα και κόρη στο κέντρο του Βόλου. Η 28χρονη φαίνεται να ζήτησε χρήματα από την μητέρα της, η οποία της είπε ότι δεν έχει να της δώσει και μετά από έντονους διαπληκτισμούς, πάνω στην ένταση την γρονθοκόπησε μια φορά στο πρόσωπο, προκαλώντας της σωματική βλάβη.

Η 58χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες είπε στην κόρη της, ότι δεν την θέλει στο σπίτι, ενώ η 28χρονη φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα εξαρτήσεων. Η 28χρονη συνελήφθη, κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Η 28χρονη ζήτησε νομική συμπαράσταση, καθώς όπως δήλωσε δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει δικηγόρο, παίρνοντας αναβολή για την Παρασκευή ώστε να της ανατεθεί δικηγόρο και να προετοιμάσει την υπεράσπιση της.

Όταν ρωτήθηκε από το Δικαστήριο αν έχει κάπου να μείνει, για να μην είναι στο ίδιο σπίτι με την μητέρα της, είπε ότι μπορεί να μείνει σε φίλους της, αλλά δεν έπεισε και αποφασίστηκε να παραμείνει κρατούμενη μέχρι αύριο Παρασκευή.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Σίτι συνέτριψε 4-1 την Άρσεναλ και έγινε το… αφεντικό στη μάχη του τίτλου!
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: Σε ποιες περιοχές ψάχνουν οι δικαιούχοι και πόσοι έχουν βρει το κατάλληλο