Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού συμμετείχε με επιτυχία στην 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ‘TRAVEL EXPO CYPRUS 2023’, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από 21 έως 23 Απριλίου 2023.

Ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής 2023 και στοχεύοντας στην αποτελεσματική προώθηση του Βόλου και του Πηλίου, συμμετείχε στην ‘TRAVEL EXPO CYPRUS 2023’ ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ, προβάλλοντας για άλλη μια φορά τον προορισμό με το αναγνωρίσιμο πια λογότυπο ‘VOLOS PELION, IT’S TRUE’.

Η ‘TRAVEL EXPO CYPRUS 2023’ διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και τον Όμιλο Εταιρειών Display Art Plc και πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας. Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και αποτελεί την μόνη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στην χώρα.

Το Δήμο Βόλου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, η οποία είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σειρά επαφών με στελέχη φορέων, επαγγελματίες του τουρισμού, εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών  και δημοσιογράφους της Κύπρου, προωθώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού ‘Βόλος-Πήλιο᾿. Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού συμμετείχε στην υποδοχή και φιλοξενία της ελληνικής αποστολής από τον Έλληνα Πρέσβη στην Κύπρο, Ιωάννη Παπαμελετίου στην πρεσβευτική κατοικία. Επίσης σημαντική ήταν και η συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υφυπουργό Τουρισμού Κύπρου, Κώστα Κουμή και με τον Προϊστάμενο του Γραφείου του ΕΟΤ στην Κύπρο, Πέτρο Σαγάνα.

 Από το περίπτερο του προορισμού ‘Βόλος-Πήλιο᾿, το οποίο στελέχωσε υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, διανεμήθηκαν ενημερωτικά έντυπα και υλικό του Δήμου Βόλου, φιλοξενήθηκαν τα έντυπα των φορέων του τουρισμού του προορισμού ‘Volos-Pelion’, αλλά και όλα τα έντυπα ιδιωτικών επιχειρήσεων τουρισμού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Τουρισμού και έστειλαν πληροφοριακό υλικό των επιχειρήσεων τους. Τουριστικοί πράκτορες και χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Βόλο και το Πήλιο ως ένα ελκυστικό προορισμό μοναδικής ομορφιάς και υψηλής ποιότητας, ιδανικό για διακοπές κάθε στιγμή του χρόνου.

 

Προηγούμενο άρθροΣτον Βόλο και το Πήλιο η πανευρωπαϊκή εκδήλωση οχημάτων Porsche τον Ιούλιο
Επόμενο άρθροΗ Ζέττα Μακρή σε συγκέντρωση με φίλες και με “αέρα” γυναικείας επικράτησης