Η σημερινή μου επίσκεψη στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωσή μου, για το μεταφορικό έργο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτελείται.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ Νικόλαος Ευαγγελινός και ο Αντιπρόεδρος κ Επαμεινώνδας Ντούγκας, με ενημέρωσαν για τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει το αστικό ΚΤΕΛ Βόλου στους πολίτες, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τηλεματική και τη χρήση ανάγνωσης QR από τους επιβάτες στις στάσεις, όπου μπορούν να πληροφορούνται για οτιδήποτε τους αφορά, στη χρήση των λεωφορείων.
Το αστικό ΚΤΕΛ Βόλου με 56 λεωφορεία τα οποία κινούνται καθημερινά στην πόλη μας και 9 επιπλέον λεωφορεία που εξυπηρετούν τα ειδικά σχολεία αλλά και τουριστικές δράσεις, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες. Η χρήση του αστικού ΚΤΕΛ από τους πολίτες, μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει με κύρια οφέλη τη μείωση της κίνησης στις βασικές αρτηρίες της πόλης, με αντιστρόφως ανάλογη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, και επιπλέον το οικονομικό όφελος σε όσους το χρησιμοποιούν, σε σχέση με τη χρήση του αυτοκινήτου.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις στο πρόγραμμά της, στον τομέα των μεταφορών & συγκοινωνιών, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη του προσφερόμενου έργου. #αγραφιώτης #εκλογές 2023 #ελληνική λύση
Προηγούμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Επίσκεψη στον ΟΛΒ και ενημέρωση για την πορεία αξιοποίησης του λιμανιού
Επόμενο άρθροΑσφαλτικά και τσιμεντοστρώσεις σε 11.229 μέτρα αγροτικών δρόμων στην ΔΕ Μουρεσίου με 1.425.000€