Στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου καλούνται πολίτες, την Τετάρτη 3 Μα’ί’ου, στις 9 το πρωί, σε συμπαράσταση για τις δίκες που έχουν, ένας φοιτητής που συνελήφθη στη μεγάλη διαδήλωση ενάντια στην καύση σκουπιδιών στις 13 Ιούνη του 2020, 3 κάτοικοι των Σταγιατών που υπερασπίστηκαν τον κοινωνικό χαρακτήρα δημόσιων χώρων και 2 πολίτες του Βόλου που αντιστάθηκαν μαζί με πολλούς άλλους στην ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού το 2017.
Η Λέσχη εργαζομένων και νεολαίας ζητά άμεση αθώωση όλων των αγωνιστικών των κοινωνικών κινημάτων της πόλης και μεταξύ άλλων σημειώνει:
”Στην πόλη του Βόλου διεξάγεται ένας πόλεμος για όσους τόσα χρόνια σήκωσαν το γάντι και για όποιους απλά βλέπουν, αισθάνονται ή βιώνουν τις συνέπειές του. Είναι ένας πόλεμος με βαθύ ταξικό χαρακτήρα καθώς παίρνει ως προϋπόθεση την υποβάθμιση της ζωής των ταξικά κατώτερων και την αναβάθμιση των συμφερόντων των οικονομικά και πολιτικά κυρίαρχων.

Οι δίκες, η καταστολή, η τρομοκρατία, οι δολοφονίες που μεθοδεύουν, είναι τα όπλα της αστικής πολιτικής για να κρατάει ομήρους τα αγωνιζόμενα υποκείμενα και να στέλνει μήνυμα υποταγής και συμμόρφωσης στην υπόλοιπη κοινωνία……..”

Προηγούμενο άρθροΝτοκιμαντέρ του HBO για τη Donna Summer με σπάνιο υλικό – Δείτε το τρέιλερ
Επόμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη 3 Μα’ί’ου στη Μαγνησία