Νέο περιστατικό οπαδικής βίας συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη όταν δύο άτομα ξυλοκόπησαν άγρια έναν 16χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 19:30 στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μιχαήλ Καραολή, όταν δύο άτομα, πιθανόν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν σε 16χρονο που κινούνταν στο σημείο, τον έριξαν στο έδαφος και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Όπως ανέφερε μάρτυρας στο ”GRTimes”, η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που το παιδί αιμορραγούσε συνεχώς από τη μύτη και είχε τραυματιστεί στο χέρι του, ενώ σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία χρειάστηκε να επέμβει μια γυναίκα που διέρχονταν με το ΙΧ αυτοκίνητο της από το σημείο για να σταματήσει η επίθεση σε βάρος του νεαρού, τον οποίο συνέχισαν να χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος.

Οι δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, απέσπασαν μπλουζάκι αθλητικής ομάδας που φέρεται να φορούσε το θύμα και διέφυγαν από το σημείο, γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται από τις αστυνομικές αρχές.

Μετά την άγρια επίθεση περίοικοι βοήθησαν τον 16χρονο, ενώ λίγο αργότερα τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Προηγούμενο άρθροΣτο Βόλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου-Οι 5 του ψηφοδελτίου της Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΝτελιβεράς τραυματίστηκε στο κέντρο του Βόλου