Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023, 14:49

Ο Ντέβιν Μπούκερ φαίνεται πως θα είναι η μοναδική απουσία για τη Φενερμπαχτσέ στον 5ο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για αύριο, Τρίτη (9/5, 21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν είχε δηλωθεί για πρώτη φορά στη δωδεκάδα στο Game 4, στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Ουίλμπεκιν δεν ήταν στη δωδεκάδα στα πρώτα τρία ματς. Εκτός δωδεκάδας και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια είχε μείνει ο επίσης τραυματίας Νεμάνια Μπιέλιτσα για τον σύλλογο της Τουρκίας. Τόσο ο Μπιέλιτσα όσο και ο Ουίλμπεκιν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Εκτός αποστολής έμεινε για πέμπτο διαδοχικό ματς με τον Ολυμπιακό ο Ντέβιν Μπούκερ. Ακόμη, πάντως κι αν ταξιδέψουν στην Αθήνα, το γεγονός πως έχουν μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και ρυθμού, είναι κάτι που λαμβάνει υπ΄ όψη ο Ιτούδης στην απόφασή του για το αν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής ή όχι στο πιο κρίσιμο ματς της σειράς, αυτό δηλαδή που θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα «σφραγίσει» την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κάουνας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023, 14:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜια ζεστή αγκαλιά από τον σεφ Τζέιμι Όλιβερ σε δυο οικογένειες από την ισοπεδωμένη χώρα
Επόμενο άρθροΝάουσα: Έρχεται μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σε οινολογία – οινοτουρισμό