Η Εύη Κυρμακίδου κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με την παράταξη «Όλοι Εμείς»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με με την παράταξη «Όλοι Εμείς» στο δήμο Θεσσαλονίκης, θα είναι η γνωστή εικαστικός, Εύη Κυρμακίδου. Πρόσφατα έγινε εκδήλωση σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Δρόσος Τσαβλής στην ομιλία του, που μεταφράστηκε και στη νοηματική γλώσσα, εξήγησε αρχικά τον λόγο που αποφάσισε να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Όλοι Εμείς». «Περνάει πολλά δεινά η πόλη αφού η παρούσα διοίκηση δεν στάθηκε ικανή να ανταπεξέλθει και να τα ξεπεράσει. Ο δικός μας στόχος είναι ένας, συγκεκριμένος και αδιαπραγμάτευτος: η καθημερινότητα του δημότη. Σήμερα και όχι η καθημερινότητα του 2030 η’ του 2050 που ακούω κάποιους».

Ο κ.Τσαβλής συμπλήρωσε πως «όλοι εμείς χορτάσαμε από χρόνια και από φλας χωρίς ουσία τα τελευταία 4 χρόνια. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλεύουμε για το καλό της πόλης. Το βλέπετε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Να μπει μια τελεία στην ανυπαρξία». Χαρακτήρισε τον δήμο Θεσσαλονίκης «ξέφραγο αμπέλι», λέγοντας χαρακτηριστικά «ο καθένας το μαγαζάκι του, την ομαδούλα του και τους ψηφοφόρους του».

Η Εύη Κυρμακίδου γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.
Μετά τις πρώτες της σπουδές στο τμήμα Γεωλογίας της σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αφοσιώθηκε στη ζωγραφική και στη γλυπτική. Σπούδασε στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Έχει ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλεύθερος ο 58χρονος που φωτογράφιζε κρυφά ανήλικες σε κολυμβητήριο – Πήρε προθεσμία για τις 16 Μαΐου
Επόμενο άρθροΣυγκινεί το μήνυμά της για τον καρκίνο και τα λόγια για την μητέρα της