Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε το βράδυ της Τρίτης 9 Μα’ί’ου ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο, για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει το πρωί της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρέθηκαν συγγενείς και συνάδελφοι του ζευγαριού.

Το νοσοκομείο αποκλείστηκε από την αστυνομία, καθώς, συγγενείς της μητέρας που έσπευσαν στο σημείο απείλησαν να σκοτώσουν τον 35χρονο πατέρα, τον οποίο θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών μωρού.

Πώς έγινε η ασύλληπτη τραγωδία

Το πρωί της Τρίτης το ζευγάρι έφυγε μαζί από το σπίτι για τη δουλειά. Ο 35χρονος πατέρας είχε πάρει μαζί του την 5,5 μηνών κορούλα του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, πριν πάει στην εργασία του.

Ωστόσο, άγνωστο γιατί, δεν πήγε το μωράκι στον βρεφονηπιακό, ενώ έφτασε κανονικά στην εργασία του, ξεχνώντας μέσα στο αυτοκίνητο το παιδάκι!!!!!

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν στο σπίτι τους, της είπαν ότι, το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της και του είπε “Πού είναι το παιδί; Ήρθα να το πάρω και δεν είναι εδώ”. Για να λάβει την απάντηση “κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο.

Τότε αυτός έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό, με αφρούς στο στόμα και δεμένο στο καρεκλάκι.

 

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Πηγή: THETOC

 

Προηγούμενο άρθροΔιαρρήκτες ”άδειασαν” κυριολεκτικά διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου
Επόμενο άρθροΚαραμανλής: Δεν υπάρχει η πολυτέλεια πολιτικής αστάθειας – Καμπανάκια για τα ελληνοτουρκικά