150 μηνύσεις έχουν υποβληθεί σε βάρος μητέρας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απαγορεύει στον πρώην σύζυγό της και τους γονείς του να δουν και να έρθουν σε επαφή με το 4 χρονών παιδί και εγγόνι τους αντίστοιχα. Μάλιστα φαίνεται ότι αυτή η συμπεριφορά λαμβάνει μέρος από την γέννησή του παιδιού.

Η υπόθεση έφτασε στο Αυτόφωρο, όπου η μητέρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παραβίασης δικαστικής απόφασης. Μάλιστα στο Δικαστήριο βρέθηκαν και τα πρώην πεθερικά της. Ο δικηγόρος των πεθερικών ήταν επικριτικός απέναντι στην μητέρα, την οποία αποκάλεσε “αδιόρθωτη”. Ο Εισαγγελέας έδρας απευθυνόμενος στην μητέρα έδωσε αυστηρή προθεσμία για να εφαρμοστεί ο νόμος, τονίζοντας πως σε μη συμμόρφωσή της στους κανονισμούς, θα αντιμετωπίσει βαριές συνέπειες.

Η μητέρα κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν επιτρέπει την επικοινωνία τους με το παιδί γιατί του ασκούν βία. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει το διαζύγιο με εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο, αν και η απόφαση για το διαζύγιο εκδόθηκε με τη γέννησή του, και δεν επιτρέπει την επαφή με τον πατέρα που απουσιάζει από τον Βόλο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων 6 μήνες τον χρόνο.

Ο Εισαγγελέας μίλησε στην μητέρα με απολύτως αυστηρό τρόπο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “καταστρέφετε ένα μικρό παιδί και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από την οικογένειά του γιατί το αποφασίσατε εσείς κατά παράβαση κάθε Νόμου. Εάν συνεχίστε σε αυτό τον ρυθμό οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες”.

Τελικά το Δικαστήριο της έδωσε τριήμερη διορία για να βρει σημείο επαφής με τα πεθερικά της, ώστε οι παππούδες και πατέρας να βλέπουν το παιδί, όπως ορίζει ρητά ο νόμος.

 

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Συνελήφθη στο κέντρο γιατί περπατούσε με ανοιχτό στιλέτο
Επόμενο άρθροΠροσφέρει ως αντάλλαγμα τον Τζάκα και 15 εκατ. για τον Ντιαμπί!