Στην ψυχραιμία και τις σαφείς απαντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη εστιάζουν στον απολογισμό του debate τα κυβερνητικά στελέχη, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο ραδιομέγαρο της ήταν θετική.

Όπως τόνισαν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης απαντούσε επί της ουσίας σε κάθε ερώτηση, ενώ παραδέχθηκε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν.

«Περιέγραψε, στο πλαίσιο του περιορισμένου χρόνου, για το μέλλον και τι θέλει να κάνει. Μιλούσε στους πολίτες, παρά τις συνεχείς επιθέσεις από τον Αλέξη Τσίπρα» πρόσθεσαν τα κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στελέχη που σχολίασαν το debate, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινούσε με επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα γνωστά πολιτικά στερεότυπα ότι υπηρετεί τα συμφέροντα κι ο ίδιος τον λαό.

Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε γενικόλογα στις ερωτήσεις για το πού θα βρει τα χρήματα, μιλώντας για αισχροκέρδεια, αλλά και για το ποια θα είναι η κυβέρνηση που λέει.

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη σημείωσαν ότι δεν είχε κάποια σαφή θέση για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, αλλά τοποθετήθηκε με γενικόλογες προτάσεις και όχι κοστολογημένες.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στελέχη οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί προσπάθησαν να απευθυνθεί ο καθένας στο κοινο του.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣάκης Αρναούτογλου: Η Σαχάρα θα προσπαθήσει να μας στείλει τα «πολύ θερμά της φιλιά» της – Πότε θα υπάρξουν 30αρια
Επόμενο άρθροΜετά την επανένωση στη Eurovision 2023 έρχεται βιογραφική ταινία με τίτλο «Relax»