Σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. στη Μαγνησία θ’ αυξήσει τα ποσοστά του θα εκλέξει έναν τουλάχιστον Βουλευτή στο νομό, δήλωσε από το Βόλο ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου, δήλωσε βέβαιος ότι, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις, αμέσως μετά τις εκλογές.

Είπε ακόμα ότι, το κόμμα έχει καταθέσει 12 σημεία, ως βασικές προτεραιότητες για να σχηματιστεί μία κυβέρνηση, να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα και μεγάλη ελπίδα για τον ελληνικό λαό, που ”πλέον τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα με την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση”.

Ο κ, Σπυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν ”για να δώσουν απάντηση σε πολιτικές που μπορεί να μας οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση και  καλύτερο μέλλον”.

Δήλωσε ότι ο λαός θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. με ένα μεγάλο διψήφιο ποσοστό, για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Ο κ. Σπυρόπουλος επιτέθηκε στους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα επισημαίνοντας ότι “είναι δύο πρόσωπα που τους δόθηκε η εντολή από τον ελληνικό λαό, σχημάτισαν κυβερνήσεις με μεγάλη κυβερνητική πλειοψηφία και δεν κατάφεραν να αλλάξουν τα πράγματα, αντίθετα δημιούργησαν νέα βάρη και νέα αδιέξοδα και δεν έχουν κουλτούρα συνεργασίας, για μια κυβέρνηση όπως εμείς την οραματιζόμαστε. Εμείς ζητάμε ένα μεγάλο ποσοστό από τον ελληνικό λαό, να συμφωνήσουμε προγραμματικά στο πλαίσιο το οποίο θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση και μετά θα συζητήσουμε για τα πρόσωπα κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης”.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν στελέχη του κόμματος, οι υποψήφιοι Βουλευτές, φίλοι και μέλη του, ενώ το παρών έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο«Ήθελε να φύγει και τη σκότωσε» – Συγκλονίζει η κόρη του 60χρονου που σκότωσε τη μητέρα της
Επόμενο άρθροΣυγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από το θάνατο της 18χρονης στα Κανάλια Μαγνησίας-Τι έγραφε σε σημειώματα-Συγκινεί η αδερφή της