Στον Ανακριτή οδηγήθηκε χθες 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε συλληφθεί το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του πάρκου Άσυλο, όπου και φέρεται να έκλεψε το πορτοφόλι μιας ηλικιωμένης.

Πιο συγκεκριμένα, η 35χρονη αναγνώρισε ως “στόχο” την ηλικιώμενη, την οποία ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, όπου και της πήρε από τα χέρια το πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό πόσο κοντά στα 35 ευρώ, αλλά και κάποια προσωπικά έγγραφα. Τις φωνές για βοήθεια της ηλικιωμένης άκουσαν περίοικοι, οι οποίοι έσπευσαν στο μέρος της, ακινητοποίησαν την 35χρονη και καλέσαν την αστυνομία.

Δίωξη ασκείται σε βάρος της 35χρονης για ληστεία, ενώ η ίδια υποστήριξε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξαρτήσεων σε ναρκωτικές ουσίες, όπως επίσης και οικονομικές δυσκολίες, ζητήματα που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Να εξασφαλίσει τροφή και τη δόση της ήταν τα κίνητρα πίσω από τη ληστεία σύμφωνα με την ίδια.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανάκρισης, η 35χρονη αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους. Ειδικότερα, η 35χρονη υποχρεούται να παρουσιάζεται μια φορά τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής κατοικίας της, ενώ της απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα.

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 16 Μα’ί’ου
Επόμενο άρθροΤσαπανίδου: Κοστολογημένο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ