Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023, 23:26

Ο εμβληματικός Μεξικανός μέσος Αντρές Γκουαρδάδο ανακοίνωσε την Τρίτη (16/5) την απόσυρσή του απ’ την Εθνική ομάδα, έπειτα από 16 χρόνια αδιάλειπτης παρουσία στους «Τρι».

Ο 36χρονος άσος της Μπέτις έκανε ντεμπούτο στην Εθνική το 2005 κι έκτοτε αγωνίστηκε σε 5 Παγκόσμια Κύπελλα, όντας ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές (181) με το Μεξικό.

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα έζησα αυτά τα 16 χρόνια, είναι αδύνατο να εκφράσω με λόγια πόσο ευγνώμων και προνομιούχος νιώθω», έγραψε ο Γκουαρδάδο στο Instagram και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό που είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας και φυσικά, όλους τους πιστούς οπαδούς που με συνόδευσαν όλα αυτά τα χρόνια… Τώρα είμαι ένας ακόμα από εσάς!»

Το τελευταίο παιχνίδι του Γκουαρδάδο για το Μεξικό ήταν η ήττα (0-2) από την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Δεκεμβρίου, όπου υπηρέτησε την Εθνική του ως αρχηγός για τελευταία φορά.

Ο πολύπειρος μέσος, που διανύει την έκτη σεζόν με την Μπέτις στη LaLiga, αγωνίζεται στην Ευρώπη από το 2007, όταν εντάχθηκε στην ισπανική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Βαλένθια, την Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Αϊντχόφεν.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023, 23:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάρκινσον: Ευρέως διαδεδομένο χημικό ενοχοποιείται για τη νόσο
Επόμενο άρθροΗλεκτρική ενέργεια: Έκτακτα μέτρα για να αποφευχθεί το καλοκαίρι μπλακ άουτ στα νησιά [χάρτης]