Σε σοκ ο πατέρας που πάτησε με το αγροτικό του το κοριτσάκι του – Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο πατέρας που κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητό του, πάτησε το 2,5 ετών κοριτσάκι του που ήταν στην αυλή του σπιτιού τους σε χωριού της Κισσάμου Χανίων.

Ο πατέρας δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει αλλά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν συνελήφθη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του παιδιού

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών κοριτσιού. Το παιδί φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Πώς έγινε το τραγικό ατύχημα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του μικρού κοριτσιού είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗλεκτρική ενέργεια: Έκτακτα μέτρα για να αποφευχθεί το καλοκαίρι μπλακ άουτ στα νησιά [χάρτης]
Επόμενο άρθροΤα μαζεύει ο Σκέρτσος για τα περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας Τεμπών – Το είπε για την απεργία στον ΟΣΕ