Στην αίθουσα του Δικαστήριου επανήλθε η υπόθεση του ξυλοδαρμού 33χρονου έξω από γνωστό μπαρ στην περιοχή των Παλαιών του Βόλου. Μάλιστα η υγεία του 33χρονου είχε φτάσει σε τόσο άσχημο σημείο, που είχε μείνει σε κώμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, όπου και αντίκρυσε τους ανθρώπους που τον χτύπησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Σεπτέμβριο του 19, το θύμα που βρισκόταν στο μαγαζί για να διασκεδάσει, βγήκε εκτός με σκοπό να ουρήσει. Αυτή του η ενέργεια εξόργισε τους δράστες που σχετίζονταν με το μαγαζί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας τρομερός καυγάς, που ολοκληρώθηκε με τον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου 33χρονου. Μάλιστα, από θαύμα φαίνεται να επέζησε το θύμα, μετά από πολλαπλά χειρουργία και εκτεταμένο διάστημα σε κωματώδη κατάσταση.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 33χρονου θύματος ,ήταν δύο άτομα, εργαζόμενοι στο μπαρ.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, 35 χρόνων σήμερα, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε τον καυγά με τον 33χρονο, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών με αναστολή, μέσω της διαδικασίας της Ποινικής Διαπραγμάτευσης.

Προχθές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου βρέθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος για το επεισόδιο, 33 χρόνων. Πρόκειται για τον υπάλληλο του μπαρ, που κατηγορούνταν ότι είχε χτυπήσει τον φίλο του 33χρονου και ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βαριά σωματική βλάβη εκ προθέσεως και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κατηγορούμενοι αρχικά είχαν παραπεμφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, ωστόσο η δίωξη μετατράπηκε σε βαριά σωματική βλάβη από πρόθεση σε βαθμό πλημμελήματος.

Προηγούμενο άρθρο«Limit up» στην τιμή του Ozempic
Επόμενο άρθροΒόλος: Συνελήφθη 20χρονος για πολλαπλές κλοπές – Αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος