Στο τελικό κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ οι άντρες της Αργούς Βόλου αντιμετώπισαν την πρωταθλήτρια ομάδα της Άμιλλας Τρικάλων που πρόσφατα πανηγύρισε την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Στο πρώτο σετ η Αργώ μπήκε πολύ δυναμικά αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο. Στη συνέχεια τα Τρίκαλα αντέδρασαν και κατέκτησαν το δεύτερο σετ. Στα επόμενα δυο σετς η Αργώ δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό της και με αρκετές λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση, ήρθε το τελικό 1-3. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άμιλλας για την κατάκτηση του κυπέλλου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα σαλόνια της Α2.
Τα σετς, 25-18, 22-25, 11-25, 15-25.
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος Ευγ.) Αναστασίου Ν, Ανδραβίζος Αχ, Ανδριώτης Μ, Βαλαής Β, Γουργιώτης Θ, Λεμονής Α, Λεμονής Απ, Παξιμαδάκης Χ, Σδρούλιας Σ, Τέγος Θ, Τζιώρτζιης Π, Τζούνας Β, Τσεσμελής Ι, Φουρκιώτης Κ.
ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ: (Γούλας Ευθ.) Βαρδούλης Ι, Πατσουράκης Ν, Δαλάκας Χρ, Αναγνώστου Αρ, Ανδρινόπουλος Δ, Γεωργιάδης Χ, Μαρκόπουλος Μ, Αναγνώστου Αλ, Βήτας Σ, Δαλάκας Χ, Ζησόπουλος Θ, Παπατσιμούλης Π, Καμνίτσας Α.
Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα μπάσκετ
Η Σταυρούλα Χατζηλιάδου, υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος βόλλε’ι’ της Αργούς, σχολίασε στο διαδίκτυο:
”Παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί πολύ (έως καθόλου ) με το ανδρικό τμήμα, έχω να εξωτερικεύσω τα εξής….
Υπάρχουν άνθρωποι στον σύλλογο που έχουν δώσει όλο τους το είναι για αυτά τα παιδιά….από το ανδρικό, μέχρι την Ακαδημία αγοριών…. Για τι να πρωτοπώ…το ανδρικό που περναει από σαράντα κύματα, το εφηβικό που προκρίθηκε στο πανελλήνιο, το παιδικό που κατέβηκε κανονικά σε αγώνες ή την Ακαδημία που μεγαλώνει σιγά σιγά, όλα αυτά με την συνδρομή ανθρώπων που αγαπούν και σέβονται πρώτα τον αθλητισμό, μετά τον Σύλλογο, μετά τους συνεργατες-συναθλητες και τελευταίους τους εαυτούς τους.
Θεωρώ προνόμιο να συνεργάζομαι μαζί σας, στελέχη, προπονητές, αθλητές.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ”!!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που παίζουν βόλεϊ
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

 

Στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ του Ράδιο ΒΕΡΑ, στον Χρυσόστομο Βητσόπουλο, μίλησαν πρόσφατα η Σταυρούλα Χατζηλιάδου και ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, υπεύθυνοι αντίστοιχα του γυναικείου και του αντρικού τμήματος βόλεϊ της Αργούς.

Οι δύο προπονητές έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τον σύλλογο, καθώς και για τις εγγραφές της νέας χρονιάς και πως μπορεί κάποιος να ενημερωθεί σχετικά, ενώ μεταξύ άλλων τόνισαν πως από χρονιά σε χρονιά οι συμμετοχές αυξάνονται ραγδαία.

Συγκεκριμένα,

”Ο Α.Σ. ΑΡΓΩ στα πλαίσια σχεδιασμού και προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως 17 ετών, εφόσον επιθυμούν να έρθουν στην οικογένεια του συλλόγου από τον Σεπτέμβριο, να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών για να έρθουν από τώρα ΔΩΡΕΑΝ, για να δοκιμάσουν για μία εβδομάδα το βόλλε’ι’.
Οι ακαδημίες λειτουργούν κανονικά ΚΑΙ για τον μήνα Ιούνιο”!!!
Ολοκληρώθηκε η συγκεντρωτική προπόνηση κλιμακίων Αγοριών και Κοριτσιών 2009 - 2010 ΕΣΠΕΚΕΛ
Προηγούμενο άρθροΑπεβίωσε 76χρονος Βολιώτης
Επόμενο άρθροForbes: Η λίστα με τους πιο επιτυχημένους νέους κάτω των 30 της Ασίας