Την Πέμπτη 25/5/2023 η νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου (Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων) δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» συναντήθηκε στο χώρο της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την Κοινωνική Λειτουργό κα Έφη Κόρτσα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δικτύωσης με φορείς του Δήμου Βόλου με στόχο τη βέλτιστη συνεργασία και την αμφίδρομη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των δυο δομών που αποσκοπεί στην πληροφόρηση, όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων που χρήζουν βοηθείας.
Στα μέλη του Κ.Η.Φ.Η παρέχονται δωρεάν πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα φυσικοθεραπεία και ομάδες δημιουργικής απασχόλησης.
Ως Κέντρο Ανοιχτής Περίθαλψης η ΕΛΕΠΑΠ υποστηρίζει παιδιά από τη βρεφική ηλικία έως την ενηλικίωση τους, τα οποία πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση ,νευρολογικά σύνδρομα ,κινητικές δυσκολίες ,διαταραχές αυτιστικού φάσματος, νοητική καθυστέρηση ,δυσκολίες στο λόγο και την επικοινωνία.
Τέλος δόθηκε αμφίδρομο ενημερωτικό υλικό για άμεση επικοινωνία αλλά και μια πρώτη γνωριμία με τις υπηρεσίες των δυο φορέων.

Προηγούμενο άρθροΣτο Βόλο για την παρουσίαση βιβλίου η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου
Επόμενο άρθροΑνάγκη για αίμα από τον Σύλλογο ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας