Από την Κυριακή 28/5/23 μέχρι και την Κυριακή 25/6/23 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου μόνο για τη Γ΄ Λυκείου. Οι μέρες και ώρες των εγγραφών θα είναι οι Κυριακές του παραπάνω χρονικού διαστήματος, 10:00-12:00. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο βρίσκεται στον οδό Τριανταφυλλίδη 74, δίπλα στο Άσυλο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Θάνος Γεωργατζής, πρόεδρος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου, τα δικαιολογητικά τα οποία προβλέπονται: 1. εκκαθαριστικό εφορίας (μέχρι 15.000), 2. κάρτα ανεργίας (προαιρετικά, σε περίπτωση που υπάρχει), 3. αντίγραφο ταυτότητας, 4. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, 5. Ετήσια συνδρομή (60 ευρώ, περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα που θα παρακολουθήσει ο μαθητής μέσα στη χρονιά).
Οι γονείς των μαθητών που τα παιδιά τους παρακολούθησαν μαθήματα της Β΄ Λυκείου φέτος στο φροντιστήριο θα χρειαστεί να προσκομίσουν ξανά μονάχα το εκκαθαριστικό εφορίας από τα 4 απαιτούμενα έντυπα δικαιολογητικά. Τα μαθήματα προσανατολισμού της Γ Λυκείου για τα οποία θα πραγματοποιηθούν με βεβαιότητα μαθήματα αυτή τη χρονιά είναι: Ιστορία, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Αρχαία Ελληνικά (Γνωστό), Πληροφορική, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Φυσική .
Επίσης, όποιος καθηγητής ενδιαφέρεται να βοηθήσει εθελοντικά στο έργο μας, ας επικοινωνήσει τις ώρες των εγγραφών στο 2421 307982. Εναλλακτικά, μπορεί να στείλει μήνυμα μέσω του messenger της σελίδας μας στο Facebook (Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου) ή μέιλ στο [email protected].

Προηγούμενο άρθροΜε την ταινία “Ας περιμένουν οι γυναίκες” ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Πολιτιστικής Ομάδας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το φετινό ακαδημαϊκό έτος
Επόμενο άρθροΛαογραφικό Μουσείο στον Πτελεό