Σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε 43χρονος Αλβανός κάτοικος Αλμυρός. Ο 43χρονος απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του στον χώρο έργασίας της, με το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου να τον κρίνει ένοχο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η 36χρονη σύζυγος είχε ήδη προβεί στις διαδικασίες ασφαλιστικών μέτρων κατά του 43χρονου. Το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται έλαβε μέρος την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 2 το μεσημέρι, όταν ο άντρας εμφανίστηκε έξω από το κατάστημα στο οποίο δουλεύει η σύζυγός του, απειλώντας και εξυβρίζοντάς την.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να της απηύθυνε χυδαίους χαρακτηρισμούς, ενώ την απείλησε φωνάζοντας ότι «αν δεν φύγεις από τον Αλμυρό, δεν σε σώζει ούτε η Αστυνομία, ούτε η Παναγία θα σε κάψω μέσα στο μαγαζί».

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν θα έβριζε ποτέ την μητέρα των παιδιών του, ό,τι και να ήταν, ενώ επίσης είπε ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει, όπως του είχε ζητήσει η 36χρονη, αλλά δεν τον δέχτηκε πίσω ποτέ.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Έκλεψαν από οδηγό ταξί 600 ευρώ – Τα προόριζε για την διατροφή του παιδιού του
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 26 Μα’ί’ου