Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 29 Μα’ί’ου, το μεσημέρι, για τον εντοπισμό του δύο ετών κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο του νομού Ηλείας, από καταυλισμό Ρομά, καθώς εντοπίστηκε από πυροσβέστες, νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατσικάρι.

Σε δηλώσεις τους, οι συγγενείς του κοριτσιού, περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές που είδαν το μικρό κορίτσι, δηλώνοντας μάλιστα πως τα παιδιά συχνά πήγαιναν στο συγκεκριμένο κανάλι για να παίξουν, να πάρουν νερό και να κάνουν μπάνιο.

«Μόλις αντιληφθήκαμε την απουσία του, ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Συνήθως έπαιζε σε κοντινή απόσταση από εδώ. Δεν γνωρίζω ωστόσο λεπτομέρειες για το τι έχει γίνει, μιας και έλειπα», δήλωσε ο θείος του παιδιού ενώ η θεία ανέφερε: «Μέσα σε πέντε λεπτά χάθηκε το μωρό μας. Ήταν εδώ μέσα. Καθόταν με τη μητέρα μου και το τάιζε λουκούμια. Η μικρή χαιρέτησε τη μητέρα μου και βγήκε έξω και μετά από πέντε λεπτά εξαφανίστηκε. Τα παιδιά συνήθιζαν να πηγαίνουν κοντά στο αυλάκι και πολλές φορές έκαναν και μπάνιο. Φοβόμαστε μη ζαλίστηκε και έπεσε μέσα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς».

 

 

Προηγούμενο άρθροΒελτιώνεται η υγεία της 75χρονης που την τσίμπησε οχιά στη Νέα Αγχίαλο
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση