Ολοκληρώθηκε χθες η δίκη γνωστής επαγγελματία του Βόλου σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 21χρονου αθλητή.

Πιο συγκεκριμένα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλλε στην Βολιώτισσα ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Της αναγνωρίστηκε επίσης το ελαφρυντικό πρότερου σύννομου βίου.

Ειδικότερα, το δυστύχημα έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020, στο 7ο χιλιόμετρο της οδού Βόλου-Μικροθηβών στις Αλυκές στο ύψος του Σωρού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος, που οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα χωρίς να φοράει κράνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος είχε δανειστεί την μηχανή φίλο του, όταν και έκανε βόλτες στις Αλυκές με τους φίλους του λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στην προσπάθεια του να επιταχύνει και να προσπεράσει το όχημα της κατηγορούμενης είδε να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να στρίβει το τιμόνι του απότομα δεξιά για να αποφύγει τη σύγκρουση. Τελικά, η σύγκρουση έγινε με το όχημα της κατηγορούμενης, έχοντας ώς αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 21χρονου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με την μοτοσικλέτα να καρφώνεται στον αριστερό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου.

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις στον Έβρο: Τι πρόδωσε τους συνοριοφύλακες που κατηγορούνται για παράνομη διακίνηση – Ο «καουμπόης» και οι επαφές με Τούρκους δουλέμπορους
Επόμενο άρθροΒόλος: Αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιούσε υπηρεσιακό όχημα κατά τη διάρκεια άδειας