Πανικό προκάλεσε 44χρονος σε μπαρ χθες τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Μάλιστα ο 44χρονος δεν σταμάτησε στους χώρους του μπαρ, καθώς αντιστεκόταν στην σύλληψη εξυβρίζοντας με ακατονόμαστες εκφράσεις τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμμορφωνόταν ούτε στα κρατητήρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο 44χρονος βρισκόταν σε βαριά κατάσταση μέθης, καθώς ισχυρίστηκε πως από μεσημέρι έπινε τσίπουρο, μπύρες και ουίσκι σε συνοικιακό μπαρ της Ν. Ιωνίας. Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα ο κατηγορούμενος βγήκε εκτός εαυτού, ξεκινώντας έντονους διαπληκτισμούς με τους υπόλοιπους θαμώνες, ενώ στη συνέχεια έσπαζε πράγματα και έκανε διάφορες υλικές ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν στον χώρο ο 44χρονος προκάλεσε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε στην σύλληψη, ενώ ταυτόχρονα επιτέθηκε στους αστυνομικούς, κλωτσόντας τους και εξυβρίζοντάς τους. Μάλιστα, ο 44χρονος φέρεται να αρνείται να εισέλθει στο περιπολικό για την εξακρίβωση των στοιχείων του.

Όταν τελικά έφτασε στο κρατητήριο, ο 44χρονος βρισκόταν σε μια έξαλλη κατάσταση, παραλληρόντας, βγάζοντας κραυγές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο επιδιόκωντας να αυτοτραυματιστεί. Ακόμη περισσότερο, “έλουσε” τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν με ακραίες εκφράσεις, ενώ φέρεται ότι τους είπε χαρακτηριστικά “θα σας φτύσω για να κολλήσετε AIDS”.

Από το Δικαστήριο κρίθηκε ένοχος σε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη ύπο όρους. Πιο συγκεκριμένα, το Δικαστήριο επέβαλε στον 44χρονο προγραμματισμένες συνεδρίες με επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Η Εισαγγελέας έδρας πρότεινε τον όρο ως τελευταία ευκαιρία για να μην πάει στην φυλακή ο 44χρονος καθώς έχει οικογένεια με μικρά παιδιά. Ειδικότερα, η μη συμμόρφωση του 44χρονου στις συνεδρίες θα σημάνει την άμεση φυλάκιση του, καθώς σύμφωνα με το βεβαρημένο ποινικό του μητρώο μετράει ήδη ποινές φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία και ναρκωτικά που φτάνουν τα τρία χρόνια.

Προηγούμενο άρθροΤσιγάρο: Σχεδόν 60% των εφήβων δεν καπνίζει
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 31 Μα’ί’ου