Την ικανοποίησή του εξέφρασε με δημόσια ανάρτησή ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος, μέλος των Ενεργών Πολιτών Βόλου, για τη ”δικαίωσή του” στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και κράτησε 5 χρόνια!!!. Συγκεκριμένα ο κ. Βαξεβανόπουλος αναφέρει:

”Σήμερα έλαβα μία ευχάριστη είδηση από τον δικηγόρο μου. Δικαιώνομαι οριστικά μετά από 5 χρόνια δικαστικού αγώνα. Ο κ. Μπέος, νυν Δήμαρχος Βόλου, σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Εφετείο Λάρισας, έδρασε με σκοπό την προσβολή της τιμής και της υπόληψης της δικής μου και όλου του κινήματος πολιτών. Ο κύριος δήμαρχος έβρισε και συκοφάντησε έναν πολίτη του Βόλου το 2018. Γιατί; Γιατί τόλμησε να διεκδικήσει να μην καίγονται σκουπίδια στο Βόλο και να έχουμε καθαρό νερό. Την ίδια απόφαση είχε λάβει το Πρωτοδικείο Βόλου το 2020 και πλέον, μετά από 5 χρόνια που έγινε το περιστατικό, η τελική απόφαση του Εφετείου Λάρισας δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Νιώθω ότι στο πρόσωπό μου δικαιώνονται όλοι οι πολίτες που εξυβρίσθηκαν επειδή έκαναν το αυτονόητο. Να διεκδικήσουν έναν πιο υγιή Δήμο. Και φυσικά το χρηματικό ποσό που μου επιδικάσθηκε θα δοθεί για έρευνα από διδακτορικούς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Για να έχουμε καθαρό νερό στην πόλη μας. Να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου γι’ αυτήν τη σπουδαία νίκη των πολιτών, Nikos Moschos.
Το κίνημα κατά της καύσης σκουπιδιών στο Βόλο και γενικά οι πολίτες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον δέχθηκαν έναν απίστευτο διωγμό τα προηγούμενα χρόνια. Από τις εταιρείες, από το Δήμο και από τις κυβερνήσεις. Οι πολίτες του Βόλου έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν την υγεία τους. Κατέβηκαν διαμαρτυρόμενοι κατά χιλιάδες στους δρόμους του Βόλου, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, μπλόκαραν πλοία και φορτηγά, αλλά πλέον δεν τους απομένει άλλη οδός σε αυτόν τον πόλεμο. Τον Οκτώβριο του 2023 έχουμε μάχη. Δημοτικές εκλογές. Οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου θα είναι παρόντες. Υγεία ή θάνατος”.
Προηγούμενο άρθρο70χρονος νεκρός στο κέντρο του Βόλου
Επόμενο άρθροΤεχνητή νοημοσύνη: Η «εισβολή» του ChatGPT στη Wall Street – Τα οφέλη και η απειλή του… κραχ