Διαρρήκτη στο σπίτι της βρήκε μια ανυποψίαστη γυναίκα την Τρίτη, όταν και ξεκίνησε να φωνάζει για βοήθεια μέσα στον φόβο της.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη για την κατηγορία της απόπειρας κλοπής, ενώ οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην περιοχή Αϊβαλιώτικα, η οποία υπηρετεί στην 111 Πτέρυγα Μάχης, κατέθεσε ως μάρτυρας. Η παθούσα υποστήριξε πως λίγο πριν τις 10 το βράδυ βρισκόταν στο μπαλκόνι της, μιλώντας με την μητέρα της στο τηλέφωνο, όταν είδε τον 45χρονο να προσπαθεί να εισέλθει στο σπίτι φορώντας κράνος μηχανής.

Θέλοντας να δείξει στον δράστη ότι ο άντρας της βρίσκεται στο σπίτι, η γυναίκα φώναξε “Γιώργο βοήθεια”, με τον 45χρονο να υποστηρίζει πως ήθελε να την ρωτήσει οδηγίες για να πάει σε μια συγκεκριμένη οδό, όπου έπρεπε να παραδώσει κάποια πράγματα λόγω δουλειάς.

Στην απολογία του ο 45χρονος υποστήριξε, ότι προχθές συμπληρώθηκε 1,5 έτος από τον θάνατο του πατέρα του και δεν ήταν καλά ψυχολογικά, ενώ είχε πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και επιστρέφοντας έψαχνε σημείο για να κάνει τη δόση του. Ισχυρίστηκε πως βρήκε το σπίτι ερημικό χωρίς φώτα και υπέθεσε ότι ήταν εγκαταλελειμμένο.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του για απόπειρα κλοπής, με το Δικαστήριο να τον καταδικάζει σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Στη συνέχεια άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: 18χρονος έκανε ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ήθελε να στείλει τα λεφτά στον καρκινοπαθή πατέρα του
Επόμενο άρθροΟμαλά η διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ