Ομιλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην οποία θα αναφέρονται φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους η νέα γενιά μπορεί να συμβάλει έμπρακτα στην επίτευξη της ισότητας των φύλων, κλήθηκαν να γράψουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και στη Μαγνησία, το πρωί της Παρασκευής, στο πλαίσιο της εξέτασης του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, που ήταν το πρώτο από τα 4 στα οποία διαγωνίζονται.

Οσον αφορά στη διαδικασία, η πρεμιέρα των εξετάσεων στη Μαγνησία και για τους αποφοίτους των ΓΕΛ ήταν απόλυτα επιτυχής. Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, μέλος της επιτροπής εξετάσεων επί συνόλου 22 Εξεταστικών Κέντρων στον νομό με τα 3 στα νησιά, δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα. Είχαν δηλώσει συμμετοχή 1367 υποψήφιοι και συμμετείχαν 1282, ενώ υπήρξαν 85 απόντες, δηλαδή ποσοστό συμμετοχής 93,78%.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι στη Μαγνησία χαρακτήρισαν τα θέματα βατά και από αυτά που αναπτύσσονται τόσο στο σχολείο όσο και στα φροντιστήρια.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε αγροτική περιοχή του Βόλου
Επόμενο άρθροΤέλος από την Παρί ο Ράμος