Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοίνωσε ότι, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων ημερήσιων κι εσπερινών ΕΠΑΛ στα πέντε εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας, στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Οι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή ήταν 447, εξετάστηκαν 341 και απουσίασαν 106, δηλαδή το ποσοστό συμμετοχής έφτασε στο 76,29 %.

Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την προσεχή Τετάρτη 7 Ιουνίου, στα μαθήματα, της Ανατομίας Φυσιολογίας ΙΙ, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), των Δικτύων Υπολογιστών και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας, ανάλογα με την κατεύθυνση.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Τρίτη 6 Ιουνίου με τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας: Το Νοσοκομείο Βόλου διαρκώς υποβαθμίζεται
Επόμενο άρθροΙσόπαλη η Νίκη με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη