Από το Βόλο, ο Νίκος Μήλης μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην περιοχή το Σάββατο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, το κόμμα ξεκινά νέα προσπάθεια συζήτησης και διαλόγου με τους παραγωγικούς φορείς με πρόταση για την Ελλάδα του αύριο μέσα από συζητήσεις κι ανταλλαγή απόψεων με φορείς και πολίτες.

Ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ, ο κ. Μήλης διευκρίνησε:

”Δυστυχώς υπάρχει επικοινωνιακός Αρμαγεδδών από τα κεντρικά μέσα στην Αθήνα. Είναι ξεκάθαρο τι έχει πει το ΠΑΣΟΚ. Ένα φορολογικό σύστημα που θα ενισχύει το κοινωνικό κράτος και δε θα υποστηρίζει τους λίγους. Από τη ΝΔ υπάρχει κρυφή ατζέντα. Το ένα είναι η έκθεση Πισσαρίδη, όπου υπονοεί ότι ο φόρος από κάθε πηγή εισοδήματος θα είναι ενιαίος άρα και στα μερίσματα θα πάνε σε κλίμα έως και 44%, ενώ εμείς μιλάμε για μία προοδευτική κλίμακα 5-10%-15% και  έχει παραγγελθεί έρευνα από τη ΝΔ για το ΙΟΒΕ το Νοέμβριο του 2022 όπου ζητάνε μία νέα πρόταση για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών. Αυτά δεν είναι στο δημόσιο διάλογο και καλούμε από το Βόλο τη ΝΔ να δεσμευτεί τι γίνεται με την έκθεση του ΙΟΒΕ. Εμείς έχουμε τη διάθεση να καταθέσουμε το πρόγραμμά μας στο γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής για να κοστολογηθεί και καλούμε τα δύο άλλα κόμματα να πράξουν το ίδιο”.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας Νίκος Πολίτης, τόνισε ότι είναι σημαντικό να επικοινωνηθούν σωστά οι θέσεις του κόμματος  γιατί, όπως είπε, ”δυστυχώς αυτή την στιγμή, ιδιαίτερα από τα κεντρικά κανάλια, υπάρχει άκομψος τρόπος να διαφοροποιούν τις θέσεις μας”.

Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Μεσιτών Αθηνών – Αττικής: Αργές και επίπονες οι μεταβιβάσεις ακινήτων
Επόμενο άρθροΠέθανε ηλικιωμένη Βολιώτισσα