Σε μαθήματα κατεύθυνσης των Ομάδων Προσανατολισμού εξετάστηκαν το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ και στη Μαγνησία. Ειδικότερα  οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν στα μαθήματα των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οι υποψήφιοι ήταν 1358. Από αυτούς εξετάστηκαν 1258 και απουσίασαν 100 δηλαδή ποσοστό συμμετοχής  92.64 %. Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά και στα 22  Εξεταστικά Κέντρα του νομού.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) είναι η Δευτέρα 12 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 9 Ιουνίου με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Προηγούμενο άρθροΜαφιόζικη εκτέλεση δυο ατόμων με 44 σφαίρες!
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 8 Ιουνίου