“Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής” εξομολογήθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τον χωρισμό της και τα νέα δεδομένα που έφερε στην ζωή της. 

«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο», αναφέρει η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής», εξομολογείται η τραγουδίστρια για το διαζύγιό της, που έγινε πρόσφατα γνωστό.

«Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους», επισημαίνει αμέσως μετά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

  

«Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», απάντησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη με αφορμή τον χωρισμό της, καταλήγει επί του θέματος η τραγουδίστρια στον αέρα της ΕΡΤ.

To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ένας χωρισμός είναι σίγουρα μία αλλαγή, περνάς μία περίοδο αμφισβήτησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαθαρισμός στο λιμάνι του Βόλου-Και τι δεν βρέθηκε στο βυθό!!
Επόμενο άρθροΣκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά ΚΚΕ για την κατάθεση στεφανιού του Αλέξη Τσίπρα στο μνημείο της ΕΠΟΝ στη Νέα Ιωνία