Σε 14 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 68χρονος οδηγό, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με συνέπεια τον τραυματισμό δύο νεαρών, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Το Δικαστήριο επέβαλε βαριά καμπάνα στον οδηγό Ι.Χ, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, όπως επίσης και σε φυλάκιση 30 ημερών με αναστολή, στον έναν εκ των δύο νεαρών, καθώς ο 26χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της δίκης ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατέθεσε ένα αυτόπτης μάρτυρας και ο επιβάτης της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το τροχαίο ατύχημα έλαβε μέρος στις 30 Μαΐου 2020, όταν και ο 68χρονος οδηγώντας Ι.Χ, επιβατικό αυτοκίνητο, κινούταν στην οδό Φιλ. Εταιρίας προς Λεωφ. Αθηνών. Ο 68χρονος σύμφωνα με την αναφορά της τροχαίας δεν οδηγούσε με την απαιτούμενη προσοχή, με αποτέλεσμα να παραβιάσει πινακίδα STOP και να μπει στην λεωφόρο Αθηνών χωρίς να ελέγξει τη διέλευση πιθανών οχημάτων. Έτσι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο 26χρονος, ενώ πίσω του είχε έναν ακόμη 26χρονο συνοδηγό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας να υποστεί πολλαπλά κατάγματα πλευρών και κάκωση θώρακα. Αμέσως ο 26χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο συνεπιβάτης υπέστη κάταγμα λεκάνης, αγκώνα και βραχίονα, καθώς και κάκωση ισχίου.

Προηγούμενο άρθροΠροεκλογική εξόρμηση από τους υποψηφίους βουλευτές της «Πλεύσης Ελευθερίας» (εικόνες)
Επόμενο άρθροΑκόμη μία διακοπή νερού στον Βόλο