Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023, 17:30

Η απάντηση του Όντρεϊ Λινγκρ στην «πράσινη» προσέγγιση -μετά τη νέα επαφή που είχε μαζί του ο Παναθηναϊκός- καθυστερεί κι άλλο και πλέον στο «τριφύλλι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στις επόμενες επιλογές τους για τη θέση του δημιουργικού μέσου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός (40 συμμετοχές, 5 γκολ) της Σαμπντόρια είναι στα ονόματα που έχουν εξετάσει με προσοχή στον Παναθηναϊκό για τη θέση του παίκτη που αναζητούν στο «8-10», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει δώσει ήδη το «οκέι» για να προχωρήσει η υπόθεσή του, απ’ την στιγμή που θα επιβεβαιωθεί πως το θέμα του Λινγκρ θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο.

Ο Σέρβος άσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Γένοβας έως το 2024 (με οψιόν για συν ένα χρόνο), όμως ο υποβιβασμός της στη Serie B και οι αποδοχές του (1,5 εκατ. ευρώ ετησίως) τον οδηγούν στην έξοδο. Η Μπολόνια και η -πρώην ομάδα του- Σασουόλο έχουν ήδη ασχοληθεί με την περίπτωσή του, όμως κι ο Παναθηναϊκός έχει τις δικές του σοβαρές πιθανότητες, έχοντας κάνει ήδη τις απαραίτητες επαφές με τον ατζέντη του.

Ο Τζούριτσιτς ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τις Ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, ενώ πέρασε απ’ την Ελλάδα τη σεζόν 2007/08 παίρνοντας μεταγραφή στην Κ17 του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά έμεινε ένα χρόνο, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για την Ραντνίτσκι, απ’ την οποία έφυγε το 2010 για τη Χέρενφεν.

Στα γήπεδα της Ολλανδίας κατάφερε να κάνει το αγωνιστικό «μπαμ» με 26 γκολ και 28 ασίστ σε 110 επίσημα ματς, προτού πάρει μεταγραφή για την Μπενφίκα, η οποία έδωσε 8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2013 για να τον κάνει δικό της.

Ακολούθως αωνίστηκε ως δανεικός κατά σειρά σε Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ, Σαμπντόρια. Στην ιταλική ομάδα έμεινε και μετά τη λήξη του δανεισμού του για μια διετία, προτού φύγει το 2018 για τη Σασουόλο, με την οποία έπαιξε σε 100 παιχνίδια με απολογισμό 12 ασίστ και 14 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη Σαμπντόρια, όμως ένα χρόνο μετά είναι έτοιμος να φύγει μετά από καιρό εκτός Ιταλίας…


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023, 17:33

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα έρευνα: Τα «νυχτοπούλια» πεθαίνουν νεότερα εξαιτίας ποτού και τσιγάρου
Επόμενο άρθροΠέθανε 68χρονη Βολιώτισσα