Η Νίκη Βόλου στην 30η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2 νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό Β’ στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 40′ με τον Παναγιωτίδη και στο 42′ έκανε το 0-2 με τον Γαβριηλίδη.

Η Νίκη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της με δυο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τη βροχή να γίνεται  εντονότερη,  η Νίκη εξακολουθούσε να ελέγχει το παιχνίδι, αλλά, το σκορ δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β’ : Μαργκόνο, Λάμψιας, Αθανασακόπουλος (86΄Σερπέζης), Σαρδέλης (86′ Αλμπάνης), Ρόμπι, Προδρομίτης, Καραμπάς (86΄Καρβούνης), Μαντσίνι (70′ Βολάκης), Νταμπίζας, Κυριόπουλος (55′ Βουτσάς), Τερεζίου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (68′ Μέτσε), Τσουκαλάς (60′ Ολαιζόλα),Κυριακίδης, Κρητικός ( 70′ Κριμιτζάς), Τζιώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την προσεχή Τρίτη στο γήπεδο της Νεάπολης, η Νίκη θα υποδεχτεί την ΑΕΛ, για να συνεχιστεί ο μεταξύ τους αγώνας, από το 50ο λεπτό στο οποίο διακόπηκε κι ενώ η ΑΕΛ προηγείτο με 2-1.

Προηγούμενο άρθροΣούπερ Λιγκ 2-1ος όμιλος-Ποιες ομάδες υποβιβάζονται
Επόμενο άρθροΣκοτώθηκε 44χρονος έμπειρος ορειβάτης στον Ολυμπο